Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

herkes burda sen yoqsun !

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız

YazarMesaj
joonydeep34
Co_ADMİN
Co_ADMİN
joonydeep34

hangi mc ? : g.o.p
Hangi İstasyon? : çalışmadığı yer yok!
Onur puanı : 4624

statü
Seviye: yönetim kurulu üyesi

ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız Empty
MesajKonu: ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız   ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız EmptyÇarş. Mayıs 28, 2008 1:32 am

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, bir radyo programında 'İslama ilgi duyduğunu açıkladı. Barcelona'dan ayrılma kararı alan oyuncu 'Müslüman bir ülkeye gidebilirim' dedi.

ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız 119375

Barcelona forması altında sayısız başarılara imza atan ancak bu yıl
teknik direktör Rijkaard'la arası açılan ve takımdan ayrılma kararı alan Ronaldinho, 'Suudi Arabistan'dan inanılmaz bir teklif aldım' diye konuştu. Brezilyalı yıldız 'Müslüman bir ülkede oynamak beni çok cezbediyor. İslam dinine karşı bir sempatim var. Milan'ı istemiyorum' şeklinde konuştu.

Sayısız zaferler yaşadığı Barcelona’dan ayrılma kararı alan Ronaldinho, “Bir süredir İslam dini hakkında bilgi ediniyorum. Müslüman bir ülkeye gidersem hiç kimse şaşırmasın...” dedi.
Misafir
Misafir

ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız Empty
MesajKonu: Geri: ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız   ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız EmptyPerş. Mayıs 29, 2008 3:40 am

çoq güsel demiş :p

ronaldinho dan müthiş itiraf inanamıcaksınız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» itiraf ediyorum